background

Zangcoaching

Zangcoaching

Wil jij je eigen stem ontdekken, krachtiger leren zingen, een eigen lied schrijven of meer stralen in je eigen leven?

Zingen is een prachtige manier om, voorbij je hoofd, direct bij de taal van je lichaam uit te komen. Jij creëert een unieke klank. Misschien voelt deze niet vrij of geknepen. Misschien heb je het gevoel dat je veel meer klank kan maken dan je nu doet. Misschien ga je niet werkelijk staan voor wie je bent en wat je zegt. Dan is zang coaching een prachtige manier om je verder te helpen.

Eerste Kennismaking
Tijdens een eerste kennismaking staan we stil bij waar jij staat en wat je wilt ontwikkelen. We nemen even de tijd om te onderzoeken wat je allemaal al hebt gedaan. Daarnaast kijken we wat jouw doelstellingen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Als het dan klikt plannen we samen een nieuwe afspraak of een heel traject.

Zangcoaching
Door te leren over ademhaling, houding, ontspanning, zangtechniek en presentatie kan je steeds meer vanuit je eigen kracht gaan zingen. Tijdens deze zangcoaching staan we bewust stil bij wat er in je lichaam gebeurt. Door een combinatie van Zingen & Bewustzijn leer je te gaan staan voor wat jij zingt, zonder dat oordelen of schaamte je weerhouden. De coaching die ik geef noem ik ook wel Vocal Life Coaching. Je zal groeien in je stem, maar ook in je zelfvertrouwen. Vrij je stem  gebruiken zorgt ervoor dat er blokkades worden opgeheven. Naast bewustzijn zijn we natuurlijk ook bezig met lekker zingen. Je stem en jouw lied steeds mooier laten klinken.

Eigen lied
Het is ook mogelijk om samen met mij een eigen lied te schrijven. Misschien wil je al jaren een eigen lied schrijven, maar komt het er niet uit. Ik ga graag met je op onderzoek om dat lied te laten ontstaan. De kracht van een eigen lied is heel bijzonder. Jouw woorden, jouw verhaal en jouw melodie zijn uniek, net zoals jij. Door te zingen kan er ruimte ontstaan voor datgene wat je eigenlijk (misschien al heel lang) wilt uiten.

Duo coaching
Het kan heel bijzonder zijn om samen met een ander te zingen. Door jezelf te laten horen en naar de ander te luisteren ontstaat er een nieuwe taal om met elkaar te praten. Het kan ook ontzettend lekker zijn om samen fijne liedjes te zingen. Hierin begeleid ik duo’s graag.

Skype Sessies
De wereld is nog net zo groot als vroeger, maar we hebben veel makkelijker en meer contact met elkaar. We kunnen dan ook van elkaar leren op grote afstand. Vandaar dat ik mijn sessies ook via internet geef, in de vorm van Skype Sessies. Op deze manier kan ik je begeleiden op afstand en toch coachen in het zingen vanuit je eigen kracht.

Tarieven

Een kennismaking€ 25,-
Zang Coaching€ 45,- per uur
Duo Coaching€ 60,- per uur
Skype Coaching€ 20,- per half uur
Eigen Lied€ 125,- (blok van drie uur)
6-rittenkaart€ 225,- (Zes keer voor de prijs van vijf)

Past het niet binnen je budget, neem dan contact met mij op.

Locatie
De Coachkamer, Molenstraat 47b, Meppel. Of bij je thuis.

 • Image

  “Maud schept de voorwaarden, door haar warmte, aandacht, openheid en aanwezigheid, om te kunnen zijn. Ze schept de ruimte om jezelf te beleven met wat er is. En om dan een prachtig lied te kunnen produceren. Tot mijn eigen verrassing.”

  Pauline Wijnen
  Het weeshuis van de kunst
 • Image

  Maud sluit met haar zangcoaching op een open, spontane en speelse wijze aan op de persoonlijke wens van mijzelf. Het was een absolute pre dat dit met mijn eigen liedjes kon. Dit heeft niet alleen de zang laten groeien, maar zeker ook de liedjes. Precies waar ik naar op zoek was.

  Bjorn Bosch
background

Kennismaken?

Wil je ook meer vanuit je eigen kracht gaan zingen? Neem contact op voor een kennismaking!

Contact opnemen Laat je energie stromen en je vuurtje branden! Warme groet, Maud.