background

Zingen vanuit je kracht

Zingen vanuit je kracht

Zingen is dé manier om het denken in het hoofd te stoppen en de energie te laten stromen. Iedereen kan praten en iedereen kan zingen.  Door te zingen in een groep ervaart men vrijheid om zijn of haar eigen klank te mogen laten klinken.

Deze workshop werkt heel goed als teambuildingsactiviteit. Iedereen zal ontdekken dat hij of zij zichzelf mag laten horen en dat samen zingen verbindend werkt! De hele groep gaat samenwerken om één klank te maken. het groepsgevoel groeit hierdoor enorm. Zeker omdat ervaren wordt dat de klank samen mooier en rijker is dan alleen.

We beginnen met lekker in het lichaam te komen. Vanuit daar gaan we oefeningen doen om de stem  los te krijgen. Het tweede deel van de workshop gaan we een lied zingen, waarmee we lekker kunnen swingen en waar we dat wat we geleerd hebben meteen tot uiting kunnen brengen. Samen zingen is samen werken!

Een workshop is altijd maatwerk en wordt specifiek gemaakt voor jullie doel en wensen. Neem contact op voor meer informatie en/of een offerte.