background

Gepassioneerde koorzang

Gepassioneerde koorzang

Het zingen in een koor is iets heel bijzonders. Door samen te zingen word jouw lied gedragen door de mensen om je heen. Het kan ook zijn dat je als koor soms wel wat nieuwe motivatie en energie kan gebruiken. Daarvoor is deze workshop bedoeld.

Tijdens deze workshop gaat iedereen op zoek naar zijn eigen stem en geluid. We doen allerlei verschillende oefeningen om echt vanuit je onderbuik te gaan zingen. Laat je maar horen! Jouw stem is net zoveel waard als de stem van alle anderen.

We staan ook even stil bij ieders ademhaling, houding en verschillende zangtechnieken, zodat het zingen op een vloeiende manier gaat. Het is namelijk altijd belangrijk dat zingen goed voelt en vrij kan zijn.

Door daarna te verbinden met elkaar gaan alle stemmen samenvloeien. We onderzoeken hoe we samen kunnen zingen vanuit ons hart. Gezamenlijk gaan we passievol een lied ten gehore brengen, waardoor iedereen zijn eigen kracht ervaart. Het is prachtig om dan te zien hoe snel het koor nóg meer één groep wordt en hoe mooi de klanken zijn die dan ontstaan!

 

background

Geïnteresseerd in deze Workshop?

Een workshop wordt altijd speciaal op maat gemaakt! Neem contact op voor een eerste stap.

Contact opnemen Laat de energie stromen en het vuurtje branden! Warme groet, Maud.