background

Over Maud

Over Maud

Ik, Maud Stevers, heb een ontembare motivatie om de wereld PUURder te maken. Ik geloof dat de wereld aan het veranderen is naar een plek waar ieders authenticiteit steeds belangrijker wordt. Als ontwerper, coach, trainer, inspirator en spreker wil ik me inzetten om het leven en het werken op een pure, eerlijke en vooral echte manier vorm te geven.

‘Samenheid’
Tijdens mijn vele reizen heb ik mogen ervaren dat we allemaal verbonden zijn. Mijn acties hier in Nederland hebben effect op andere delen van de wereld. De drijfveer ‘hebben’ zal steeds meer veranderen naar ‘geven en delen’, omdat we ons steeds meer realiseren dat we niet alleen op de wereld zijn, we zullen het SAMEN moeten doen.

Verwonderen
In 2016 heb ik mama mogen worden van een prachtige dochter. Dit is werkelijk een groot cadeau. Dagelijks leert zij mij opnieuw kijken naar de wereld. De verwonderende blik van een kind wens ik iedereen toe.

Missie
Mijn missie is steeds meer mensen te inspireren en te motiveren om naar hun essentie te leven. Deze essentie is voor iedereen anders, maar tegelijkertijd zijn we daarin ook allemaal verbonden. Ik geloof in een wereld die steeds mooier, en makkelijker, wordt wanneer mensen en bedrijven ECHT zijn en met LEF datgene doen waar zij in geloven.

Mijn proces
Door, als intuïtieve vrouw, zelf een bijzonder proces te hebben meegemaakt en vanuit een diep dal omhoog te zijn geklommen heb ik veel ervaring in het kijken naar processen van anderen op detailniveau, maar ook in grote lijnen. Door mijn leergierigheid, nieuwsgierigheid en universitair denkvermogen heb ik een duidelijke visie ontwikkeld die ik het allerliefst vanuit mijn hart wil overdragen. Ben jezelf en geloof in de kracht die jij hebt als individu.

Methodes
Zingen is voor mij een fantastische uitlaatklep. Zelf speel ik al vele jaren als Singer-Songwriter. Dit geeft mij de kracht om te uiten waar ik voor sta, mezelf te zijn in de muziek. Vanuit mijn nieuwsgierigheid heb ik jarenlang geleerd over de stem en blijf ik steeds nieuwe dingen leren. Naast mijn ervaring gebruik ik allerlei technieken, zoals de Universal Voice System, de Complete Vocal Technique en stembevrijding. Voor iedereen werkt een andere taal, mijn opleiding tot bewustzijnscoach en mijn intuïtie komen daarbij altijd van pas.

  • Image

    Als ik aan Maud denk krijg ik een grote glimlach rond mijn mond en voel ik energievonken. Zij sprankelt, straalt openheid, power en kwetsbaarheid uit. Daarom past haar bedrijfsnaam Spark zo goed. Maud is iemand die andere mensen, op wat voor wijze dan ook, hun eigen kracht de wereld in laat zingen. Om hen in volle overgave zichzelf te laten zien en zijn.

    Heidy Bolwijn
    Natuurlijke Kracht. Groeicoach, -trainer en interim-manager.
background

Kennismaken?

Ik maak graag tijd voor een kopje koffie of thee om van gedachten te wisselen!

Contact opnemen Laat je energie stromen en je vuurtje branden! Warme groet, Maud.