background

Bewustzijnscoaching

Bewustzijnscoaching

Zou jij krachtiger in je eigen leven willen staan, beter willen uitdrukken wat je nu werkelijk wilt en meer willen stralen?

Je bent uniek en hebt de wereld een heleboel te bieden. Soms is het alleen makkelijker om je aan te passen en stukken van jezelf niet te laten zien, terwijl je pas kan schitteren als je jezelf helemaal laat zien. Dit is juist zo belangrijk in je leven, op je werk of binnen een organisatie, want dan leef je je volledige potentieel.

Tijdens een traject gaan we aan de slag met wat jou jou maakt en hoe je meer vanuit je eigen kracht kan leven.

Wat is bewustzijncoaching?
Aan de hand van jouw onderzoeksvraag onderzoeken we wat er gebeurt tussen jou en de ander. Je ontdekt waar en waarom je geraakt wordt en wat voor gevolgen dat dat heeft in je werk of in relaties met de mensen om je heen. Je wordt je steeds bewuster van de patronen die je hebt ontwikkeld in je leven en van de constante gedachtestroom die je steeds begeleid.

“Ik wil rust”, is een veelgehoorde vraag. Wat mensen dan voornamelijk bedoelen is rust in het hoofd. De ‘innerlijke criticus’ blijft maar vertellen wat er wel en niet goed is. Wanneer je je steeds bewuster wordt van deze stemmen, en kan zien wat voor lichamelijke spanningen dit voor je oplevert, kan er ook iets veranderen.

Wat is het resultaat?
Tijdens de bewustzijnscoaching krijg je verschillende handvatten aangereikt zodat je blijvend jezelf leert waar te nemen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Door op deze niveaus te werken met onder andere verschillende ademhalingstechnieken, laat (fysieke) spanning los. Dit zorgt ervoor dat feitelijke herinneringen die opgeslagen zijn in je lijf ‘smelten’. Hierdoor ga je je ruimer voelen en kun je meer in verbinding staan met je omgeving en met wat daar gebeurt. Terwijl jij helemaal jezelf en echt kan blijven in de situatie.

Skype Sessies
De wereld is nog net zo groot als vroeger, maar we hebben veel makkelijker en meer contact met elkaar. We kunnen dan ook van elkaar leren op grote afstand. Vandaar dat ik mijn sessies ook via internet geef, in de vorm van Skype Sessies. Op deze manier kan ik je begeleiden op afstand en toch coachen in het ‘Werken vanuit je Eigen Kracht’.

Tarieven

Een kennismaking€ 25,-
Coachingsessie€ 67,50 incl btw (particulier) / €75,00 ex btw (zakelijk)
Skype Coaching€ 30,- per half uur
Coachingtraject (6x)€ 337,50 (Zes keer voor de prijs van vijf)

Past het niet binnen je budget, neem dan contact met mij op.

Locatie
Molenstraat 47b, Meppel of op locatie op het werk/bij je thuis

  • Image

    Maud heeft een sprankelende en integere manier van coachen. Vol liefde en energie weet zij mijn hoofd te vullen met positieve energie door oefeningen en zingen. Het gevolg is dat ik na een inktzwarte periode in mijn leven een ander vrij mens ben geworden, zonder blokkades en met zelfvertrouwen.

    Peter de Wit
background

Geïnteresseerd?

Wens je meer vanuit je Eigen Kracht in je leven te staan? Neem contact op...

Contact opnemen Laat je energie stromen en je vuurtje branden! Warme groet, Maud.